Welkom bij Measuringsystem.nl

Site is onderdeel van  Flipflopbv.nl en is in 14 november 2008 opgericht. Met als insteek  Mobiel, Klein, Vernieuwend

Meten is weten,
Flipflopbv springt in op de vraag naar prototyping van nieuwe meetapparatuur waarbij nieuwe technologische ontwikkelingen worden geïmplementeerd, verwerkt en toegepast in een nieuw concept. Hieronder staan verschillende cases en productuen die wij al hebben weten te gerelaiseerden.

Mobiel mobielmeetsysteem 

 Een apparaat wat eigenschapen heeft van computer, draagbaar is en netwerkfuncties heeft met WIFI, verschillende bus systemen waaronder profibus.  En verder mobiele communicatie door UMTS/GPRS .  

Dit nieuwe product is voor de firma Alfen te Almere ontwikkeld voor het op afstand monitoren van hun meetopstelling ten behoeven van verschillende middenspanning installaties. Dit product gaaf Alfen verschillende voordelen, zoals de mogelijkheid om op afstand gegevens  te bekijken en te veranderen. Doormiddelen van een webbased applicatie, hierdoor hoeft de gebruiker geen software te installeren op de eigen computer. Verder was het mogelijke verschillende bestaande meetapparatuur te upgrade. Zodat deze als modules aan systeem gekoppeld konden worden. Hierdoor werden de meters voorzien van een grotere opslag capaciteit.

Bekijk hier de Demo op www.mobile.measuringsystem.nl

Skinsole      

De Skinsole is een nieuw fitnes apparaat wat gebruikt maakt van 2 of meer oranje maten die verbonden zijn aan een microcontroler  die doormiddel van een USB communiceert met een computer. Waarmee gemeten wordt hoeveel keer er op de mat gesprongen wordt. Dit kan de gebruiker zien op een beeldscherm voor verdere informatie verwijs ik u naar de website deze is www.skinning.nl

Voor dit product hebben wij bij gedragen met elektrotechnische advies. Hierdoor werd ons ook gevraag om PCB ontwerp te ontwikkelen en geschikt te maken voor productie.  Naast dit PCB ontwerp hebben wij ook advies gegeven  van een architectuur waarbij aanpassing voor toekomstige veranderingen mogelijk zijn en waarbij verschillende types gemaakt kunnen worden.  Hierdoor is een product line mogelijke gemaakt.

Einde product

skinsole          
De Skinsole verbindt de 'JIM' (= Jump Indication Mat) met de Skinning-software. Hierdoor is het mogelijk om verschillende doelgroepen te laten werken met één en hetzelfde product.De bediening is eenvoudig: Rechtstreeks via het scherm (= touch-screen) worden de opdrachten op het scherm aangeklikt en kun je beginnen 
bron: http://skinning.nl/